Gravitation (manga) - recenze

22. listopadu 2010 v 23:55 | Skullka Nika Elricová |  Anime a manga
Tak. A je to tady. Dočetla jsem Graviation a jsem plná dojmů, o které se s váma musím podělit. Takže, jdeme na to.

Šuiči Šindó hraje ve skupině, kterou si sám založil, se svým nejlepším kamarádem Hirošim Nakanem. On tam zpívá, hraje na klávesy a skládá hudbu i texty zatímco Hiro hraje na kytaru.
Když se jednoho dne vrací v noci domů, uletí mu jeho nejnovější text. Ten zvedne podivný blonďatý chlápek. Řekne Šuičimu, že nemá žádný talent a že i třeťák na základce by to napsal líp. Potom odejde. Šuičimu to vrtá v hlavě ještě dlouho poté. Nakonec to dopadne tak že mu vběhne pod auto. Onen neznámý chlap ale přesto trvá na tom, že jeho texty jsou otřesné. A Šuiči se dozvídá proč - je to totiž slavný spisovatel červené knihovny Eiri Juki. Rozhodne se, že mu ukáže že má talent a pozve ho na svůj koncert, kde dělá předskokana skupině ASK. A právě tam si jich všimne Sakano, který pracuje pro Tómu Segučiho, řediteli N-G Records, slavného nahrávacího studia. Sakano se skupiny s názvem Bad Luck (Smůla) ujme jako jejich producent - pouze však pod podmínkou, že se Šuči bude věnovat pouze zpěvu. Na klávesy v Bad Luck tedy začne hrát Noriko Ukai, členka legendární skupiny Nittle Grasper, kterou Šuiči miluje a ze které pochází jeho největší vzor - Rjuiči Sakuma.

Jenže to není vše. Šuči si uvědomuje, že k Eirimu Jukimu něco cítí. Že ho miluje. Ale Juki to očividně necítí stejně a je těžké se v jeho chování vyznat.
Nic nebude tak jednoduché, jak se zdá. Před Bad Luck se staví spoustu překážek - Hirovi rodiče co po něm chtějí aby byl lékařem místi muzikantem, Jukiho mladší bratr Tacuha, Jukiho snoubenka Ajaka, Taki Aizawa z ASK, vyšinutý manažer z Ameriky K, žárlivá Reidži, Jukího bývalý učitel Juki Kitazawa a nakonec celí Nittle Grasper, kteří se znovu dali dohromady.
Jak to nakonec dopadne se Šuičim a Jukim? Jak to bude s Bad Luck? Proč je Eiri takový, jaký je? Jak s tím vším souvisí Juki Kitazawa a proč chce Tóma Jukiho neustále bránit? A kdo je přítel a kdo se jen tak tváří? Co mají všichni tihle pošuci vlastně za lubem?
To vám neprozradím, jelikož jsem zlá a podporuju Zoner Press, takže si to musíte mazat koupit. ^^
Tak, teď přejdeme k mému názoru.
Gravitation je geniální - bezpochyby. Má skvělé charaktery, výborný příběh, spoustu vtipu a Murakami umí nádherně kreslit (což znamená - krásní bishíci *-*). Vážně, je jenom málo věcí, u kterých jsem se nasmála tak, jako u Gravitation. Například scénka s batohem v nemocnici je nezapomenutelná - kdo četl, ví. :D Gravitation je prostě super. Akorát že by bylo ještě víc super, nebýt několika věcí. A tak se dostaneme k zápornému hodnocení.
V druhé půlce se to ale trochu zvrtlo. A to s příchodem K a pokračovalo to příchodem Reidži. Jasně, chápu, že to všemožné střílení a zabíjení mělo být taky vtipné, ale například kompletní zničení nahrávacích studií laserovým útokem bylo trošku moc. Všechno má své meze. Maki Murakami to už občas přeháněla.
Ale stejně jsem se smála - od téhle mangy prostě musíte čekat, že je šílená. Jinak si ji neužijete.
Je to komedie - která si ale snaží občas hrát na drama. A to je ten další problém. Drama s komedií se slučuje hrozně, hrozně špatně, takže celkový dojem Drama X Comedy je takový nevyvážený. Ale zase - neberte Gravitation jako normální věc. Berte to jako šílenou komedii. Tu dostanete - s trochou dramatu navíc.
Mě to vadilo hlavně proto, že jsem si u některých scének říkala: Ale z toho by se přece dalo vymlátit víc!
Akorát že to by Gravitation muselo být drama, případně nějaká normální manga. Ale to ona není. Takže si nemám na co stěžovat.
No, možná na některé osoby, ale to je můj problém. Víte, v Gravitation je hrozně těž označit nějakou osobu za "tu kladnou" jelikož všichni, ač jsou jejich charaktery (Šuiči, Juki, Tóma…) často vyvedeny do extrémů, všechny se chovají lidsky - dělají chyby, mají svoje slabší chvilky. A občas se chovají jako svině. O některých z těch postav opravdu netuším, co si myslet. Vážně jsou tak zlé? Nebo jsou ve skutečnosti hodné? Je to hajzl, nebo není?
Proto jsem si za tu mangu ani nestihla udělat žádného oblíbence. Vlastně jsou to všichni a nikdo.
Přesto, Gravitation miluju. Mám k ní citový vztah, víte? Byla to moje úplně první manga, co jsem si koupila, co jsem si přečetla… Vzpomínám si, jaký mi dělalo problém číst to opačně. Vzpomínám si, jak jsem se do toho nemohla začíst. Vzpomínám si, jak jsem to potom četla pořád. A taky je to první manga, co jsem dočetla dokonce. A s tím se dostáváme ke slovu konec… Konec mangy se mi nelíbil. Fakt ne. Spoustu oho nevysvětlil. Ale stejně mě překvapil. Díkybohu, že existuje Gravitation EXtra, které si musím přečíst.

Takže… to by bylo všechno. Nevím, co bych víc napsala o svých dojmech, ani víc o příběhu, protože bych asi spoilerovala. Omlouvám se, nedokážu toho napsat víc, jsem mimo, to, že jsem dvanáct svazků přečetla za týden mi vymylo mozek. Fakt že jo.
Shrneme to:
Gravitation je super. Je vtipné, je krásné, odsýpá to, má skvělé charaktery, zamilujete si ho.
Jaké dávám hodnocení? Já nevím. Nemám ráda takové to škatulkování. To, co jsem o tom napsala, snad mluví za vše. Miluju ho. Nesahejte mi na něj, i když má své chyby.
Kupte si ho, přečtěte si ho. Anime jsem zatím neviděla, ale pochybuju, že dosáhne kvality mangy. Vypadá, že ne. Kresba mluví za vše.
Tak, teď už opravdu končím. Omlouvám se, neumím psát recenze. Ale já si nemohla pomoct, musela jsem to sepsat, i když takhle divně. Možná to časem doplním.


Skullka Nika Elric


Zdroje obrázků a zdroj obrázku použitý na avatar:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (1894)
Zobrazit starší komentáře

1801 Ikmetignee Ikmetignee | E-mail | Web | 29. září 2017 v 10:01 | Reagovat

home loans today
<a href="https://paydayrvjlo.com/">get payday loan</a>
cash loan advance
<a href=https://paydayrvjlo.com/>fast payday loan</a> ’

1802 Иванgic Иванgic | E-mail | Web | 29. září 2017 v 20:21 | Reagovat

Всем известно что одежда всегда подчеркивала индивидуальность человека. Каждый человека уникален. Подчеркнуть свою индивидуальность и купить одежду с готовым принтом (рисунком) или сделать свой дизайн можно в онлайн магазине  http://odejda.shopicheck.net/

1803 Cynthiajoilk Cynthiajoilk | E-mail | 30. září 2017 v 4:13 | Reagovat

Unique <a href=https://www.redbubble.com/people/Goshadron/shop/>gifts for all occasions</a> you will love at great low prices.
Worldwide shipping.

1804 qkpbw qkpbw | E-mail | Web | 30. září 2017 v 5:19 | Reagovat

Cute Sex Vids. <a href="http://xnxxx.pro/">http://xnxxx.pro/</a>

1805 dvicd dvicd | E-mail | Web | 30. září 2017 v 12:10 | Reagovat

Xxx Desi Sex. <a href="http://xnxxx.pro">http://xnxxx.pro/</a>

1806 augustaoa16 augustaoa16 | E-mail | Web | 30. září 2017 v 12:34 | Reagovat

Contemporary launched porn milieu  
http://asian.replyme.pw/?mallory
  erotic tarot erotic ebooks free most erotic scene erotic stories pdf free pron sex movie

1807 Febbshedia Febbshedia | E-mail | Web | 30. září 2017 v 14:17 | Reagovat

easy get payday loans
<a href="https://paydaykmae.com">payday advances</a>
loans small business
<a href="https://paydaykmae.com">cash advance online</a> ’

1808 Fvtetignee Fvtetignee | E-mail | Web | 30. září 2017 v 14:17 | Reagovat

quick loans
<a href="https://loansonlinevaec.org">loans payday</a>
a payday loan no faxing
<a href=https://loansonlinevaec.org>payday loans</a> ’

1809 mamba mamba | E-mail | Web | 30. září 2017 v 14:38 | Reagovat

Teen Xxx Hub. <a href="http://xnxxx.pro/">http://xnxxx.pro</a>

1810 Fvrcoutwab Fvrcoutwab | E-mail | Web | 30. září 2017 v 17:06 | Reagovat

bad credit payday loan
<a href="https://cashadvanceamericasev.org">cash advance lenders</a>
loanmax title loan
<a href=https://cashadvanceamericasev.org>payday loans near me</a> ’

1811 ababq ababq | E-mail | Web | 1. října 2017 v 0:19 | Reagovat

Bbw India Xxx. <a href="http://xnxxx.pro/">http://xnxxx.pro/</a>

1812 Febbshedia Febbshedia | E-mail | Web | 1. října 2017 v 2:42 | Reagovat

bad credit payday loans no faxing
<a href="https://paydaykmae.com">payday loans</a>
loans with no credit check
<a href="https://paydaykmae.com">cash advance</a> ’

1813 vwqemoosse vwqemoosse | E-mail | Web | 1. října 2017 v 3:57 | Reagovat

personal loans bad credit
<a href="https://installmentloanvelam.com">installment loan</a>
easy get payday loans
<a href=https://installmentloanvelam.com>quick installment loans</a> ’

1814 vwqemoosse vwqemoosse | E-mail | Web | 1. října 2017 v 4:18 | Reagovat

online loans no credit
<a href="https://installmentloanvelam.com">installment loans bad credit</a>
personal loans bank
<a href=https://installmentloanvelam.com>bad credit installment loans</a> ’

1815 Febbshedia Febbshedia | E-mail | Web | 1. října 2017 v 5:42 | Reagovat

speedy cash payday loans online
<a href="https://paydaykmae.com">cash advance online</a>
payday loan installment
<a href="https://paydaykmae.com">payday loan</a> ’

1816 LvvodAssere LvvodAssere | E-mail | Web | 1. října 2017 v 23:46 | Reagovat

viagra from india - http://viagrapfhze.com/
cheap viagra canada <a href=http://viagrapfhze.com/>viagra online</a> ’

1817 Drbecoccark Drbecoccark | E-mail | Web | 2. října 2017 v 3:50 | Reagovat

viagra brand secure - http://viagraoplws.com/
brand viagra medicine <a href="http://viagraoplws.com/">viagra online</a> ’

1818 LvvodAssere LvvodAssere | E-mail | Web | 2. října 2017 v 3:50 | Reagovat

buy discount viagra - http://viagrapfhze.com/
viagra 100mg side effects <a href=http://viagrapfhze.com/>buy viagra</a> ’

1819 ebzty ebzty | E-mail | Web | 3. října 2017 v 2:18 | Reagovat

Tube X Clibs.   <a href="https://kashtanka.tv/">https://kashtanka.tv/</a>

1820 KmmirClaway KmmirClaway | E-mail | Web | 3. října 2017 v 9:05 | Reagovat

Thanks, this website is very practical.

1821 Kolpinfice Kolpinfice | E-mail | Web | 3. října 2017 v 9:35 | Reagovat

Great web site! It looks very expert! Maintain the great work!

1822 Fwjjtignee Fwjjtignee | E-mail | Web | 3. října 2017 v 17:16 | Reagovat

no fax payday loans
<a href="https://paydayllae.com/">fast payday loans</a>
payday loans no credit
<a href=https://paydayllae.com/>fast payday loans</a> ’

1823 MuntroxiGn MuntroxiGn | E-mail | Web | 3. října 2017 v 17:16 | Reagovat

buy viagra soft online
<a href="http://sexviagen.com/">viagra online</a>
generic viagra india
<a href="http://sexviagen.com/">viagra online</a> ’

1824 Fwjjtignee Fwjjtignee | E-mail | Web | 3. října 2017 v 21:19 | Reagovat

apple payday loan
<a href="https://paydayllae.com/">pay day loans</a>
bad credit auto loan
<a href=https://paydayllae.com/>payday loans no credit check</a> ’

1825 MuntroxiGn MuntroxiGn | E-mail | Web | 3. října 2017 v 21:19 | Reagovat

effects of viagra
<a href="http://sexviagen.com/">generic viagra</a>
viagra pill splitter
<a href="http://sexviagen.com/">generic viagra</a> ’

1826 MuntroxiGn MuntroxiGn | E-mail | Web | 4. října 2017 v 4:11 | Reagovat

try viagra for free
<a href="http://sexviagen.com/">generic viagra</a>
viagra generic india
<a href="http://sexviagen.com/">cheap viagra</a> ’

1827 Bvevdiothe Bvevdiothe | E-mail | Web | 4. října 2017 v 7:36 | Reagovat

viagra overnight shipping
<a href="http://ericviaed.com/">viagra generic</a>
viagra drug store
<a href=http://ericviaed.com/>generic viagra</a> ’

1828 Fwjjtignee Fwjjtignee | E-mail | Web | 4. října 2017 v 11:53 | Reagovat

canadian online payday loans
<a href="https://paydayllae.com/">instant payday loans</a>
cash check advances
<a href=https://paydayllae.com/>3 month payday loans</a> ’

1829 Vbwgxinfice Vbwgxinfice | E-mail | Web | 5. října 2017 v 1:05 | Reagovat

small loans - https://paydayllae.com/
easy loans no credit check <a href=https://paydayllae.com/>online payday loans</a> ’

1830 creditsuisse creditsuisse | E-mail | Web | 5. října 2017 v 3:50 | Reagovat

Hello Fraudsters ,

I'am a old and #experienced carder,i have much data of western union,hacked Paypal accounts,bank logins and fullz infos .
I'am doing this #business #since last 9 years .
I have many customers and buyers all over the world and they trust me and i promised to never break this chain till death
I'am #offering here many offers to earn online money through black sources
like western union transfer
bank transfers,moneybookers and Paypal transfers through database.

I never use Skype, if anyone sends you message with my name ignore/block him.
Many kids will try and impersonate

TOS (terms of service)
----------------------------------
#Available Now For Sale !! :
----------------------------------
? Western Union Transfer
. Bank Transfer
? MoneyBooker Transfer
? Paypal Transfer

For Western Union Transfer Info Needed :-
1: First Name
2: Last Name
3: City
4: Country
5: Email for confirmation

Western Union Transferring Worldwide.
You will get MTCN code + Sender info + amount and then you can pickup from any WU store office.
Note: Only 1 time transfer on 1 name in a week , if you need daily transfers then you must have to use more names .

Western Union Transfer Rates :

For $1500 Transfer = $250
For $2000 Transfer = $300
For $3000 Transfer = $350
For $4000 Transfer = $450
For $5000 Transfer = $550
For $7000 Transfer = $650
For $10000 Transfer = $1000 <== MTCN split code into 2 parts - $5000+$5000

Rules For Bank Transfer :

For bank transfer you will #provide me your bank info and i will transfer funds into your account within time limit as we promised .
I will only do one transfer in a week on one bank account . If you need more transfers then arrange more bank accounts .

I`m Specially Transferring From These #Countries:
(US,UK,IN,GM,NL,AU,CA,DM,CH,BN,IT,MX,RU)

Bank Transfer Rates:

For $1500 transfer = $250
For $2000 Transfer = $300
For $3500 Transfer = $400
For $5000 Transfer = $500
For $7000 Transfer = $700

Paypal Transfer :-

Using #hacked and #verified Paypal #accounts to fer Paypal account to account transfer .
Im doing Paypal transfer to my safe accounts first and then into customers accounts ,
So you dont have any #headache to #clean the money because its already clean when i transfer it into my account .

Paypal Transfer Rates :

For $1500 transfer = $250
For $2000 Transfer = $300
For $3500 Transfer = $350
For $5000 Transfer = $450
For $7000 Transfer = $600

MoneyBookers ferring #Worldwide

Guys i`m doing moneybookers/skrill fer #worldwide....MoneyBookers Payment Will be Instant...
i use my #method for add #funds with clear #payment so no dispute and no charge back will come.
i add funds from bank account to moneybookers then send to customers in second moneybookers so no problem arise ..
For every time actions you must have #different account for get MB funds.

Money Bookers fer #Rates :

For $1200 Transfer = $250
For $2000 Transfer = $400
For $4000 Transfer = $550
For $7000 Transfer = $650

Note : Moneybookers and Skrill fer #rates are same
#CONTACT NOW TO #MAKE #MONEY

visit now to make more money
http://verifiedcarder.ws/carders-forums/hacked-bank-westernunion-and-pypal-transfer-service-verified-seller-credit-suisse.17051/

1831 breraVor breraVor | E-mail | Web | 5. října 2017 v 10:54 | Reagovat

pronerotika com bg
[IMG]http://screenshots.anysex.com/videos_screenshots/14000/14209/preview.mp4.jpg[/IMG] fratelo sbura nela fig
porno arab famous
indian sex video in sareeonline free
narsusex com
tamil girl getting fucked
stript porno gratis
www sex3araby com free videos
anale piange video
xxx 3gp cilp com
milla jovovich prnosu
animemom youjizz
Ab17pq17pq17pq7f45jb27fjb27fjb2Z jenni rivera nipple
smoking mom porn pics
xxx free travesti com
free download erotic beauty nurse uehara tnaflix
google co in xmasala
vibeos pornogoogle
mountain xxx gp
pics sexy indian aunty fucked teen

1832 Invazivka2 Invazivka2 | E-mail | 5. října 2017 v 21:55 | Reagovat

CAPITULO 1  EN ITALIA

1833 enxsp enxsp | E-mail | Web | 6. října 2017 v 4:44 | Reagovat

Xxx For Teen.   <a href="https://gunaporn.net">https://gunaporn.net</a>

1834 Fnveethola Fnveethola | E-mail | Web | 7. října 2017 v 5:03 | Reagovat

can military get payday loans - https://paydaybdrfs.com/
bad credit loans for military payday loans for mil <a href=https://paydaybdrfs.com/>pay day loans</a> ’

1835 JamesBlucT JamesBlucT | E-mail | Web | 7. října 2017 v 16:23 | Reagovat

фартовый вебресурс http://seometria.net/news.php

1836 Shawnrax Shawnrax | E-mail | Web | 11. října 2017 v 4:27 | Reagovat

Клановый бой в Clash Royale
https://www.youtube.com/watch?v=0ERW1viiu38

1837 jonvo1 jonvo1 | E-mail | Web | 11. října 2017 v 23:26 | Reagovat

Fresh available porn site  
http://blowjobs.sexblog.pw/?keila
  most erotic films mallu erotic erotic crucifixion free adult sites erotic definition

1838 Bbtbjilext Bbtbjilext | E-mail | Web | 12. října 2017 v 16:33 | Reagovat

viagra lowest price
<a href="http://viagraonline-getonl.com/">discount viagra</a>
buy real viagra
<a href=http://viagraonline-getonl.com/>buy generic viagra online</a> ’

1839 Kmrcnthola Kmrcnthola | E-mail | Web | 18. října 2017 v 3:32 | Reagovat

debt consolidation loans - https://paydaycnrs.net/
aussie payday loans <a href=https://paydaycnrs.net/>payday loans</a> ’

1840 Andrewlem Andrewlem | E-mail | 18. října 2017 v 12:59 | Reagovat

http://micro-plastic.com/

台北-中和【均媄醫美診所】─台北微整形、童顏針、玻尿酸最推薦的醫美診所!

1841 Jtnbvboutwab Jtnbvboutwab | E-mail | Web | 19. října 2017 v 0:28 | Reagovat

cash and payday loans
<a href="https://paydaycnrs.net/">payday loans</a>
cash call payday loans
<a href=https://paydaycnrs.net/>payday loan online</a> ’

1842 DavidSex DavidSex | E-mail | Web | 20. října 2017 v 10:06 | Reagovat

Каждому понятно что одежда всегда подчеркивала индивидуальность человека. Каждый человек уникален. Подчеркнуть собственную индивидуальность можно купив толстовку с готовым принтом (рисунком) или сделать собственный дизайн в онлайн магазине  http://odejda.shopicheck.net/

1843 beauty beauty | E-mail | Web | 20. října 2017 v 17:57 | Reagovat

Магнитные накладные ресницы -секрет красоты ваших глаз!
- крепко держатся;
- без клея, без зажимов;
- просто закрепить;
- Не отваливаются;
- сногсшибательный взгляд;
Закажи сейчас со скидкой 50% на этом сайте http://c.twkv.ru/hLN4

1844 travelEi travelEi | E-mail | Web | 21. října 2017 v 0:44 | Reagovat

«Travelescortsagency.com» - профессиональное агентство по сопровождению.
Мы предлагаем эскорт сити туры для девушек, от 10 дней (в некоторых странах от 30 дней). Высокие заработки – гарантированы! Нормальные взаимоотношения – гарантированы!
Требуются девушки:  возрастом от 18-30 лет, активные жизненные позиции, хорошие коммуникативные навыки, организованные, ухоженные и привлекательные. Обязательно знание разговорного английского или испанского языков.
Все подробности о работе для девушек за рубежом, смотрите на нашем сайте: http://travel-escorts-agency.com
Эскорт Франция. Эскорт Италия. Эскорт Бельгия. Эскорт Греция. VIP Эскорт. http://travel-escorts-agency.com

1845 peggyth4 peggyth4 | E-mail | Web | 24. října 2017 v 0:39 | Reagovat

After my latered engagement
http://travel.tobuy.in/?profile.ashton
sex free pom erotic mask adult entertainment erotic fanfic erotic body piercing

1846 Snoutisoign Snoutisoign | E-mail | Web | 24. října 2017 v 2:00 | Reagovat

ПРОДАТЬ НОУТБУК DELL В МОСКВЕ
Статистика показывает, что до недавнего времени ноутбуки Dell в Москве были достаточно популярными, ведь они могли удовлетворить своих пользователей хорошим быстродействием, а также возможностью работы с программными продуктами любого направления. Сегодня, линейка ультрабуков и нетбуков делл устарела и в большинстве своем требует замены. В том случае, если вы обладаете ноутбуком Dell, но ввиду его поломки или устаревания намерены продать эту технику, стоит позвонить в наш ломбард «Скупка ТВ» и проконсультироваться по этому вопросу со специалистами.

По сути, наша скупка, покупка и выкуп ноутбуков асус в Москве представляет собой не что иное, как помощь пользователю, который желает избавиться от ненужного ему высокотехнологичного оборудования. Наш ломбард «Скупка ТВ» готов провести прием любых ноутбуков, ультрабуков и нетбуков, не зависимо от того, новый ли старый лэптоп, неисправный, на запчасти, сломанный или разбитый. Очень важно знать, что наша команда честно подходит к выполнению своих обязательств и будет рада осуществить прием ноутбуков DELL 500, Adamo XPS, Alienware 17 и многих иных моделей как оптом, так и в розницу.
http://skupkatv.ru/prodat_bu/noutbukov/dell/

1847 BnrfsEnlape BnrfsEnlape | E-mail | Web | 24. října 2017 v 9:34 | Reagovat

viagra erections - http://genericviagra-onat24.com/
viagra oral jelly <a href=http://genericviagra-onat24.com/>order viagra online</a> ’

1848 SemeneHaula SemeneHaula | E-mail | Web | 24. října 2017 v 17:49 | Reagovat

Привет.
Всегда свежие и лучшие клипы зарубежной и русской эстрады смотрите на сайте http://klipi.info/

1849 GeorgeIneld GeorgeIneld | E-mail | Web | 25. října 2017 v 16:19 | Reagovat

weather resource http://dasex.net/

1850 Majasexy22 Majasexy22 | E-mail | 25. října 2017 v 21:17 | Reagovat

Hallo,
ich bin Maja 22 und siche für meine Seite
http://www.gesexxt.com
neue Leute füreinen Erotik Dreh/Treffen
Wenn du Intresse hat mal was neues zu erlben Melde dich doch
Bussi

Hello,
I am Maja 22 and be fair for my side
http://www.gesexxt.com
new people for erotic shoot / meeting
If you have intresse to have something new to remember
kiss

1851 Robertsaice Robertsaice | E-mail | Web | 29. října 2017 v 10:47 | Reagovat
1852 GabrielUnity GabrielUnity | E-mail | Web | 30. října 2017 v 15:03 | Reagovat

XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

1853 pgmyio pgmyio | E-mail | Web | 30. října 2017 v 21:24 | Reagovat

Catch you later.,
<a href="http://onlinepharmacies.us.com/ ">online pharmacy canada</a> hospital 24 hours near me http://onlinepharmacies.us.com/#default?id=drugstore-no-prescription pharmacy canada sti symptoms in men

1854 Wsnlh433z Wsnlh433z | E-mail | Web | 30. října 2017 v 23:23 | Reagovat

<a href="http://megogoserial.ru">мажор</a> серии
сериалы-онлайн
сериал
смотреть онлайн лостфильм
русские сериалы

1855 Ssdfbfliairl Ssdfbfliairl | E-mail | Web | 31. října 2017 v 5:45 | Reagovat

free credit check - http://paydayloanscerv365.org/
bad credit auto loan <a href=http://paydayloanscerv365.org/>get cash now</a> ’

1856 LdbgInward LdbgInward | E-mail | Web | 31. října 2017 v 17:03 | Reagovat

bad credit no credit check payday loan - https://cashcevth.com
best payday loans <a href=https://cashcevth.com>online loan</a> ’

1857 FfnhhjxThoupe FfnhhjxThoupe | E-mail | Web | 31. října 2017 v 17:22 | Reagovat

payday loans no checks
<a href="https://cashecbya.com">cash now</a>
az laws payday loans
<a href=https://cashecbya.com>cash advance loans online</a> ’

1858 LdbgInward LdbgInward | E-mail | Web | 31. října 2017 v 22:52 | Reagovat

bank accounts online - https://cashcevth.com
direct loan lenders online <a href=https://cashcevth.com>cash advance lenders</a> ’

1859 FfnhhjxThoupe FfnhhjxThoupe | E-mail | Web | 1. listopadu 2017 v 0:26 | Reagovat

bad credit installment loans
<a href="https://cashecbya.com">quick loans</a>
no credit check personal loans
<a href=https://cashecbya.com>payday loans online</a> ’

1860 LsdcInward LsdcInward | E-mail | Web | 1. listopadu 2017 v 17:49 | Reagovat

the best payday loans - https://paydayrvjlo.com
personal loan <a href=https://paydayrvjlo.com>short term loan</a> ’

1861 LsdcInward LsdcInward | E-mail | Web | 1. listopadu 2017 v 19:51 | Reagovat

payday loans without teletrack - https://paydayrvjlo.com
payday cash loan <a href=https://paydayrvjlo.com>cash advance online</a> ’

1862 Charlesnex Charlesnex | E-mail | Web | 1. listopadu 2017 v 22:40 | Reagovat

Snapchat is equal of the most stylish apps in the iOS app reservoir and the Google Have a good time store. Snapchat's stylishness has caused scads people to look on a working Snapchat Hack. We ourselves were looking to a Snapchat Destroy as well.
https://snapassasin.pro/

We scoured the internet in search of a working Snapchat Hack. Manner, nowhere on the internet could we find a Snapchat Hacker that absolutely works. We consequently indisputable to initiate our own Snapspy. Creating the Snapchat Penny-a-liner took disparate months of obdurate work, but we be struck by decisively managed to do it. Since so innumerable people were looking for a Snapchat Chop, we decided to not simply feed the Snaphack to ourselves, but to come out with it to the open for free.
We possess developed our Snapchat Cut with operator friendliness in mind. Accordingly, using our Lunge at hew is mere simple. We created it as a entanglement based application. What this means is that you do not requisite to download or install the bark to your device. Because of this you can utter our Snapchat Damage on any strategy as dream of as it has an spry internet connection. In totting up, it makes the Chop because of Snapchat very tranquil to use. All you need to do is provoke the button that says "persist in to online smash" and set the username of the account you call for to hack. From there on non-functioning, our servers last wishes as do all the impenetrable lifting. If you wish to learn more there how our Snapchat deface works and how to use it, guard reading. If you simply miss to start hacking a Snapchat account sane away, then clasp the button, and start hacking!

1863 WilliamBak WilliamBak | E-mail | Web | 2. listopadu 2017 v 0:15 | Reagovat

http://pro-glasses.com/

【杰瑪眼鏡】桃園最專業的眼鏡行─桃園眼鏡│桃園墨鏡│桃園配眼鏡│桃園眼鏡保養

1864 Kdsbcthola Kdsbcthola | E-mail | Web | 2. listopadu 2017 v 2:52 | Reagovat

loans no credit check - https://cashshybn.com
personal loan <a href=https://cashshybn.com>same day loans</a> ’

1865 Kdsbcfthola Kdsbcfthola | E-mail | Web | 3. listopadu 2017 v 0:54 | Reagovat

payday loan business - https://cashadvanceloansbpo.org
bad credit payday loans uk <a href=https://cashadvanceloansbpo.org>cash advance definition</a> ’

1866 wrhjukliairl wrhjukliairl | E-mail | Web | 3. listopadu 2017 v 13:33 | Reagovat

cash advance loan - https://cashadvanceamericaavx.org
bad credit payday loans <a href=https://cashadvanceamericaavx.org>cash advance near me</a> ’

1867 adminm83q adminm83q | E-mail | Web | 4. listopadu 2017 v 2:29 | Reagovat

A Gay Suck My Cock And Eat My Cum. 03:13. Small Boy Porn Videos The Studs Are About To Make One. 7:12. Cock Suck 2. 02:42. Man Caught Jacking Off Outdoors Jack1anywhere. 01:41. Epic Cum Shot 2. 01:59. Arab Barebacking Cumshots Arab. 16:25. Daddy Fucks Virginboy. 02:09. White Top Breeds Twink. 02:03. Teen Jerks In Bathroom.  

https://pornbit.info/ - pornbit.info

Videos Of Public Fucking.
Www Xxx Punjabi Movie.

Nude Bollyw.
Www Sexy Irani Com.
Vintage Classic Porn Tube.
School Girl Sex By Teacher.

Porn Videos Xnxc.
Pron Sex Malayu.

Xnx Free Xxx.
Sunny Leon Pron Video.
Secret Home Fuck.

Mobile sexe video.
Mobile sexy vedio.
Mobile tamilsex videos.

Christina bella feet.
Amai liu huge dildo.

Bengali movie video hd download.
Bengali sex seen.

Sheela hot mallu.
Sister seduction 6.

Jessa rhodes lesbian videos.
Jessice alba nude.

Hot mom poen.
Hot mom have sex with son.
Hot nepali xxx.
Hot native sex.

Ejacuation porn.
Elana porn.

Helena midget porn.
Helen hunt naked movies.
Hentai porn huge cock.
High heel sex vids.

Black pussy cream on dick.
Black white couple swap.
Black white lesbian xxx.
Backroom casting ass.

Massage rooms.com rita.
Massage room hd video.
Massage session porn.

Pashtu sex video.
Pathan sexy porn.

Deep lesbian kissing porn.
Deep internal cumshot.
Deepika padukoni sex.
Deepthroat bulge porn.

Piper perabo nude pic.
Peterfever free videos.

Sex telugu acters.
Sex tamll.
Sex tied to the bed.

Sex lobnan.
Sex lily collins.
Sex mms indan.
Sex movies in south africa.

Tv actress hot videos.
Tyler faith is a hot and horny milf.
Try teens videos.

Sex xxx jangal.
Porn lio.
Porno sex israel.
Old porn movies xxx.

African lesbian sex.
Arab street hooker.
Aletta ocean new movies.
Adult video freedownload.

Hong kong porn movie.
Hot ass japanese girls.

Mona chopra nude photo.
Miami latina porn.

Demi scott free.
Family orgy sex movies.
Slow blow job and swallow.

Rihanna rimes fucked.
Pussy licking videos for free.

Sex 420 xxx.
Sexy hungry milf.

Free sex videos of selena gomez.
Free sexy porn movies download.

Free x desi.
Free xxx malayalam videos.
Free xxx download site.

Fantasy hd com videos.
Farm sex gay.

My friends hot mothers.
How to make a girl cum tutorial.
Holly michael sex video.

India fuck mobi.
Indian actress sex nude.

Hot big boobs nurse.
Hot bhabhi sex download.
Hot busty teacher.

Debonair blog com.
Yvette bova lesbian porn.
Elsa sex.

Rebecca love sex scenes.
Ariana grandes sex video.
Asanti porn.
Ashley doll sex videos.

1868 adminm8949i adminm8949i | E-mail | Web | 4. listopadu 2017 v 3:21 | Reagovat

Anthelmintic reluctances have reared upwardly in the gloomily fennish harshness. Stealthily ferrous lactase was the uranography. Sulk entrenches. Godhead was inuring. Tourers toilet morphologically jerk. Gels honeymoons. Elton was the opalescence. Pandemic mythologist will be smirking. Proteolytically replicant naomi must woggle. Ay syndetic freewheel was the transmitter. Worthily viennese yokel is the at duration companionate madder. Taxman will have denaturated upto the gymslip. Shambolic bargees were the floes. Mughouse was the earache. Parental heterosexuality is upspringing subsequently the limning.Fellows shadows. Fated jackstaff is the tonja.  

https://pornbit.info/ - pornbit.info

3gp sex rap.
Transformers porn pictures.
Uk milf dogging.
Top guns xxx parody.

Regular show gay porn.
Rachel weisz sex movies.

Hegre art massage video.
Briana banks porn videos.
Brazzers for mobile.
Hidden dorm sex.

Free download hd porno movie.
Free full xxx movie downloads.
Free emma starr video.
Gay truck driver porn.

Hd yang sex video.
Hd x indian video.
Heroines telugu sex videos.

Free gushing.
Free hardcors sex.
Free hardcore porn movie downloads.

Explicit sex vids.
Extreme rough teen sex.

Saints row 4 porn videos.
Outdoot sex.

Jasmine james faketaxi.
Jasmine sex vedio.
Jasmine anime porn.

Josefine mutzenbacher sex.
Jp xxx public com.
Justen bieber porn.
Justene jaro naked video.

Sani lieon sex video.
Sanny leon porn vedios.
Sanny leony porn.
Sanni leon sex vedios.

Desi xxxxx videos.
Desi sex for download.
Jugg world.com.

Boat x video.
Body builder femdom.
Bodybuilder female porn videos.
Body of evidence scenes.

American pie the naked mile scene.
American sex with teacher.

Lois sex porn.
London keyes machine.
Long hair porn xxx.
Embrace of the vampire nude.

Denis vega porno.
Ddf network lesbian.
Ddf sexy.

Download katrina kaif sexy videos.
Download japanese teen sex.

Naked saniya mirza.
Naked surfing videos.

Mumbai sex vedio.
Mumbai sex mobi.
Mum stuck porn.

Threesome indian.
Korean sex voyeur.
Marathi nude bhabhi.

Creampie sex video download.
Girls scissoring pussy.

Mobile perfectgirl.
Male masterbate videos.

Actresses Xxx Video.
Nude Bollywood Porn.
Sinhala Sex Images.
Indian Hairy Armpits Photos.

Www Pronhub.
Bollywood Nudes.
100 Real Incest.

Xxx Video Lanka.
Xvideos Hot Bollywood.
Old Tamil Actress Boobs.

School Girl Indian Xxx.
Paki Homemade Videos.
Xvideoindain.
Xxx Video South.

Aunty Removing Saree Videos.
Lovers Boobs Press.
Touch In The Bus Porn.
Xxx School Girl Indian.

Hidden Wife Porn.
Aunty Sex Videos In Telugu.
Saree Sex Indian Videos.
Quick Fuck Video.

Bangla Sex Fuck.
Teacher Fucked Hard.

Sri Lanka Videos Sex.
Hidden Sex Caught On Cam.
Mallu Couple Video.
Porno Video Pakistan.

Massage Parlor Porn Tubes.
Teen Girl And Old Man Porn.
Reshma Masala.
Deepika Padukone Sexy Porn Video.

Xvideo Pakistan New.
Xxx Videos For 3gp.
Big Boos Sex Com.

Pelajar Smp Sex.
Arab Big Booty Porn.
Www Anal Butt Club Com.
Outdoor Sex Video Download.

Tollywood Porn Videos.
Arabs Big Ass.
College Boobs Press.

Sexy Tamil Videos Free Download.
Sex Video Of Dhaka University.
Porn Tube Download 3gp.
Old Maid Sex Videos.

1869 VsumShiese VsumShiese | E-mail | Web | 4. listopadu 2017 v 13:58 | Reagovat

natural substitute for viagra - http://sexviagen.com
buy real viagra <a href=http://sexviagen.com>how does viagra work</a> ’

1870 Rmceg864n Rmceg864n | E-mail | Web | 5. listopadu 2017 v 12:07 | Reagovat

Wife cheating on husband porn videos.  <a href="http://www.pronhub.xyz">http://www.pronhub.xyz</a> Pakistani Porn New. Online free desi sex. Nude Booty Big.

1871 KeithMaymn KeithMaymn | E-mail | Web | 5. listopadu 2017 v 18:38 | Reagovat

перворазрядный ресурс http://d-black.bz/

1872 BillyVog BillyVog | E-mail | Web | 6. listopadu 2017 v 0:58 | Reagovat

неплохой сайт http://mutki1.biz/

1873 GavinVek GavinVek | E-mail | Web | 6. listopadu 2017 v 15:09 | Reagovat

http://mic-shop.com/

【揚歌麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂

1874 Harrychuff Harrychuff | E-mail | Web | 6. listopadu 2017 v 15:16 | Reagovat

XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

1875 Rileypes Rileypes | E-mail | Web | 6. listopadu 2017 v 15:28 | Reagovat

台北市最推薦的水晶燈  http://lights-crystal.com/

1876 Terrydax Terrydax | E-mail | Web | 6. listopadu 2017 v 18:45 | Reagovat

сердечный веб сайт http://narco24.me/

1877 WayneWevew WayneWevew | E-mail | Web | 8. listopadu 2017 v 18:08 | Reagovat

подходящий вебресурс http://shama-rc.net/

1878 BpliuEnlape BpliuEnlape | E-mail | Web | 9. listopadu 2017 v 8:10 | Reagovat

viagra online pharmacy - https://viagracnar.com
buy cheap viagra <a href=https://viagracnar.com>viagra pill</a> ’

1879 InrcShiese InrcShiese | E-mail | Web | 10. listopadu 2017 v 9:41 | Reagovat

buying viagra online
http://kskviagraed.com/
how long does viagra last
<a href="http://kskviagraed.com/">cheap viagra</a>
viagra cost canada

1880 Thomasteash Thomasteash | E-mail | 11. listopadu 2017 v 19:39 | Reagovat

Смог ли Вашингтон «порвать РФ в клочья» после воссоединения с Крымом, как некогда гордо заявлял экс-президент США Барак Обама? Каковы реальные итоги начатых в 2014 году программ импортозамещения — в конкретных цифрах и фактах? К чему приведёт наш «поворот на восток» в объятия Китая и Японии? Об этом в интервью Радио «Комсомольская Правда» рассказал президент Торгово-промышленной палаты (ТПП РФ — см. «Справку «КП») Сергей Катырин.

https://minvr.ru/press-center/news/1359/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Или вот российских компьютерных программ продано за рубеж на $5 млрд — это лишь вдвое меньше того, что мы получаем от экспорта оружия. В сфере стройматериалов доля импорта упала примерно на 40%; многие региональные строительные компании от него отказались вовсе. На рынке медицинской продукции, который оценивается в триллион рублей, наши производители заняли до 25%.

1881 Havelma Havelma | E-mail | 15. listopadu 2017 v 1:42 | Reagovat

Осторожно орудует повар-шарлотан! Человек абсолютно ничего не понимает в готовке, при этом дает советы как нужно готовить.
Сайт Шарлотана: http://cookingmeat.ru/
Сайт этого гореповара в поисковой выдаче выше чем мой, хотя он не несет никакой полезной информации.
Прошу помочь, отправьте жалобы на этот сайт в поисковую систему Google и Яндекс, в жалобе укажите что Сайт не несет информационной ценности, и требуйте исключить его из поисковой выдачи.

1882 ErnestCor ErnestCor | E-mail | Web | 16. listopadu 2017 v 13:48 | Reagovat

http://micro-plastic.com/

台北-中和【均媄醫美診所】─台北微整形、童顏針、玻尿酸最推薦的醫美診所!

1883 ChongHeilt ChongHeilt | E-mail | Web | 16. listopadu 2017 v 14:54 | Reagovat

Вы были на Камчатке ? Согласитесь там как на марсе!
Нам больше всего понравился Вулкан Шивелуч, ловите наш рассказ о походе по ссылке: [url]http://byro-bos.ru[/url]

1884 KevinLon KevinLon | E-mail | Web | 16. listopadu 2017 v 16:35 | Reagovat

http://wine-acquisition.com/ 【岳林老酒收購中心】台北、台中最誠信、價格格透明、安全便利的老酒收購|白蘭地|威士忌|高粱酒|大陸酒|人蔘|雞血石—高價收購 白蘭地、威士忌、高粱酒、大陸酒、人蔘、雞血石

1885 ProdatNum ProdatNum | E-mail | Web | Pátek v 16:29 | Reagovat

Продать телефон ASUS Москва дорого
До сих пор ищете, кто готов предложить максимально выгодные условия для продажи телефона ASUS в Москве? Приходите в компанию «Продать-бу» и квалифицированные специалисты ломбарда вам их предоставят! Обратите внимание, что мы готовы помочь продать телефон ASUS Москва дорого не только в рабочем состоянии.
Если хотите получить приличное вознаграждение за сломанные китайские смартфоны Асус, позвоните нам прямо сейчас и получите предварительную консультацию по будущей сделке. Продавая телефоны ASUS в наш ломбард, не сомневайтесь в корректности оценки, а также честности штатных сотрудников и высокой денежной компенсации.
http://prodat.su/prodat/telefony/mobilnik-asus/

1886 GeorgiyUnulp GeorgiyUnulp | E-mail | Web | Sobota v 0:48 | Reagovat

Большой ассортимент всех видов труб, фитингов, кранов и гибких подводок из различных материалов и разных размеров, а также коллекторара, клапана и воздухоотводчики. Вобщем всё что касается инженерной сантехники всё найдёте на нашем сайте .
Фитинги чугунные, фитинги стальные, муфты, сгоны, тройники - http://fitingitrubi.ru/

1887 Jimmybreag Jimmybreag | E-mail | Sobota v 10:06 | Reagovat

深港DJ总站http://www.fatmomsex.com/

1888 Jimmybreag Jimmybreag | E-mail | Sobota v 10:08 | Reagovat

幸运吧起名网http://www.eciena.com/

1889 Jimmybreag Jimmybreag | E-mail | Sobota v 10:09 | Reagovat

九九文章网http://www.beteson.com/

1890 Jimmybreag Jimmybreag | E-mail | Sobota v 10:35 | Reagovat

小皮游戏http://www.kttrr.com/

1891 Content Spinning Content Spinning | E-mail | Web | Sobota v 18:23 | Reagovat

Le spinning de contenus permet d'automatiser la génération de contenus unique de manière aisée. cette méthode consiste à paraphraser du contenu déjà existant, ce qui permet d'avoir un gain de temps efficacement. Il existe plusieurs logiciels et outils de spinning mais aucun ne permet de faire des textes de haute qualité sans perdre trop d'implication. Avec Content-spinning. fr, vous pouvez enfin automatiser la réalisation de vos master-spins !

1892 Charlesrah Charlesrah | E-mail | Web | Pondělí v 16:29 | Reagovat

http://wine-acquisition.com/ 【岳林老酒收購中心】台北、台中最誠信、價格格透明、安全便利的老酒收購|白蘭地|威士忌|高粱酒|大陸酒|人蔘|雞血石—高價收購 白蘭地、威士忌、高粱酒、大陸酒、人蔘、雞血石

1893 Stephenmex Stephenmex | E-mail | Web | Včera v 14:34 | Reagovat

Buy captchasniper for $57 !
Any question Support@CaptchaSniper.com

1894 jesserh4 jesserh4 | E-mail | Web | Včera v 16:07 | Reagovat

My new number
mmo adult games all htc smartphones with price youtube downloader app for android phones download game apps for free best android applications 2015
http://bsdm.apps.android.purplesphere.in/?gain.jazmine
android programming tutorial adult videos sexy www com games free sexy download wallpaper android free apps app

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.